Välkommen till Fussball.nu!

Servus, Moin und Hallo!

Efter en sommar bestående av skissande, grubblande och experimenterande har det nu äntligen blivit dags för oss att slå upp portarna och lansera vårt sprillans nya projekt – som vi med tiden hoppas kommer bli den självklara centralpunkten för alla svenskar med en fäbless för tysk fotboll. 

Vi anser nämligen det vara hög tid att rampljuset riktas mer mot Tyskland och den fullkomligt enastående fotbollskultur som råder i landet, och med hjälp av den här plattformen vill vi få fler svenskar att upptäcka och förstå varför den tyska fotbollen är så speciell och älskvärd. 

Här kommer du kunna ta del av allt mellan himmel och jord som berör tysk fotboll då vi kontinuerligt kommer dela med oss av våra tankar och åsikter när lusten och inspirationen faller sig på. Således betraktar vi oss inte som en nyhetsportal med avsikt att uppdatera med allt som dagligen florerar i tysk media, utan skriver när vi anser det finns en anledning till det. 

Om du vill läsa mer om vår ambition med sajten och om oss som står bakom den, där vi mer ingående berättar om vår historia och relation till den tyska fotbollen, kan du göra det här.

Under den närmaste framtiden kommer vi allt eftersom fylla på med mer läsvärt material och fler funktioner då vi ständigt vill utvecklas och förbättras. Allt för att du som besökare ska få en så bra och positiv upplevelse som möjligt.

Vi tar väldigt gärna emot all form av feedback och vore oerhört glada och tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar och synpunkter om sajten till oss – och vad du framöver önskar se mer av.

Avslutningsvis vill vi uppmana dig att gå med i vår grupp på Facebook vid namn Schwedischer Ratskeller – som är samlingsplatsen för alla oss lyckligt lottade som förälskat oss i den tyska fotbollens magiska värld.

Mit freundlichen Grüßen,
Filip Wollin och Axel Falk